Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@00:23:26 GMT

پلدختر- خرم‌آباد جاده‌ای که در سیل ناتمام ماند

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۸۷۱۳

پلدختر- خرم‌آباد جاده‌ای که در سیل ناتمام ماند

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: جاده پلدختر در جریان سیلاب ۹۸ دچار خسارت اساسی شد و بعد از آن تصمیم بر این گرفته شد که جاده جدیدی برای دسترسی به پلدختر احداث شود، ساخت این محور از سوی وزارت راه و شهرسازی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا کلید زده شد.

تسریع در احداث جاده جدید و رفع نواقص جاده قدیم پلدختر یکی از مطالبات به حق مردم این منطقه و همچنین استان لرستان است، جاده‌ای که با گذشت سه سال از وقوع سیلاب به بهانه کمبود اعتبار، همچنان تکمیل و عملیاتی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرسه مرگ در جاده پلدختر - خرم‌آباد

رضا نور علی وند یک شهروند پلدختری در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: با کمی بارندگی و لغزندگی جاده، عواملی مانند کمبود شانه راه در محور پلدختر- خرم آباد و پرتگاه‌های متعدد منتهی به رودخانه کشکان، منجر به تصادفات مرگبار در این محور می‌شود.

وی با بیان اینکه تردد جاده پلدختر - خرم آباد برای رانندگان به کابوس تبدیل شده است، افزود: از دیرباز پیچ‌های خطرناک این محور معروف و کهن، با وجود محصور بودن در کوه و رودخانه مایه وحشت رانندگان و مسافران بوده و همچنان این جاده قربانی می‌گیرد.

جاده سیل‌زده همچنان جان می‌گیرد

موسی حکیمی شهروند دیگر پلدختری نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: تخریب این محور در سیل فروردین ماه سال ۹۸ مزید بر علت شد و با گذشت بیش از سه سال از وقوع بحران سیل همچنان تصادفات در این محور و شاید بهتر است بگویم در این قتلگاه، بیشتر شده و خانواده‌هایی را داغدار عزیزان خود کرده است.

وی افزود: جاده پلدختر - خرم آباد با وقوع سیل مخرب به مسیری پر خطر تبدیل شده و هر راننده‌ای هنگام عبور از این محور با کوچک‌ترین غفلت و اشتباه به دره مرگ سقوط می‌کند.

این شهروند پلدختری اضافه کرد: عبور از این محور آنقدر وحشتناک است که حتی اگر یکی از خانواده‌های پلدختری قصد وصلت با خانواده‌ای در استانی دیگر داشته باشد، آن خانواده به خاطر ترس از تصادف احتمالی فرزند خود در آمد و رفت در این جاده، حاضر به وصلت نمی‌شوند.

حکیمی یادآور شد: چند سال پیش قصد داشتیم برای پسرم یک دختر اصفهانی نشان کنیم، اما وقتی خانواده این دختر به پلدختر آمدند، با مشاهده پیچ‌های خطرناک جاده پلدختر -خرم آباد، وحشت زده شدند تا جایی که نمی‌خواستند تن به این وصلت بدهند.

پلدختر- خرم‌آباد جاده وحشت!

امیر آزادی شهروند دیگر پلدختری در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: سال‌ها است این محور بلای جان مردم شده و بعد از وقوع سیل سال ۹۸ نیز که تخریب شده وحشت بیشتری به جان مردم انداخته و استرس ناشی از آن سوهان روح مردم پلدختر شده است.

وی افزود: پسرم دانشجوی شهرستان خرم‌آباد است و به ناچار باید در این مسیر تردد داشته باشد، همیشه نگران او هستیم که خدایی ناکرده در این محور غیر قابل اطمینان که هر روز جان یک یا چند نفر را می‌گیرد برای او اتفاقی نیفتد.

علی بارانی رانند مسیر پلدختر - خرم آباد نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: راننده‌ای مسافر کش هستم که هر روز به ناچار باید در مسیر پلدختر به خرم آباد و برعکس رفت و آمد داشته باشم، چه بخواهم چه نخواهم مجبورم برای امرار معاش و لقمه نانی برای زن و بچه‌ام این مسیر را طی کنم.

وی افزود: تردد در محور «دهلیج» به دلیل کوهستانی بودن خطرات خود را دارد و تردد در آزاد راه «پل زال» نیز که هر روز مبلغ عوارض را بالا می‌برد امکان پذیر نیست، اگر بخواهم این مسیر را برای تردد انتخاب کنم باید هر چه کرایه می‌گیریم به عوارضی بدهم.

چرا کسی به فکر مردم پلدختر نیست؟

فضل الله عینی راننده کامیون در این مسیر نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: وسایل نقلیه سنگین که از ابتدای بازسازی محور پلدختر -خرم آباد بعد از وقوع سیلاب قرار نبود در این محور با شانه‌های باریک تردد کنند، اما به دلیل عوارض سنگین آزاد راه «پل زال» بخش زیادی از آنها این جاده را برای تردد انتخاب می‌کنند که این موضوع نیز احتمال تصادف و خطرات جاده‌ای را در این محور بیشتر کرده است.

وی افزود افزود: پروژه خرم آباد - پلدختر الان تعطیل شده و این در حالیست که این جاده به قتلگاهی تبدیل شده که هر روز خانواده‌ای و گاه چند خانواده را داغدار عزیزان خود می‌کند.

رضا عالی پور شهروند دیگر پلدختر در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: طی چند وقت اخیر وقوع چند تصادف مرگبار در این محور منجر به کشته و زخمی شدن چندین نفر شد و تنها طی ۴۸ ساعت سه خانواده پلدختری را به سوگ عزیزانشان نشاند و آنها را مصیبت زده کرد.

وی افزود: تدبیر مسئولان امر کجاست آیا کسی به فکر مردم پلدختر نیست که هر روز باید با بیم خطر جان خود یا عزیزانشان از قتلگاه محور پلدختر- خرم آباد عبور کنند؟

این شهروند پلدختری اضافه کرد: چرا چهار خطه تعطیل شده مگر بنا نبود بعد از سفر رئیس جمهور به استان لرستان و سفر برخی وزرا به پلدختر و همچنین بازدیدهای متعدد از این محور، روند فعالیت در این پروژه تسریع شود پس کجا است چه کسی پاسخگوی این همه تلفات جانی است؟

جاده‌ای پُر از چاله چوله!

سیروس نیازی راننده مسیر پلدختر - اندیمشک نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: محورهای مواصلاتی شهرستان پلدختر علاوه بر محور پلدختر - خرم آباد هر کدام نواقصی دارند که برای تردد وسایل نقلیه سبک و سنگین مشکل ساز است.

وی افزود: ناهمواری‌ها و «چاله چوله» های محورهای پلدختر - دهلیج - پلدختر - اندیمشک سال‌ها است مورد اعتراض شدید رانندگان است اما اقدام مؤثر و اساسی در این زمینه صورت نمی‌گیرد.

این راننده در ادامه سخنان خود اضافه کرد: این محورها به ویژه جاده پلدختر - اندیمشک تا دهستان «پاعلم» پر از «چاله چوله» و دست انداز است به گونه‌ای که موجب آسیب جدی به جلوبندی وسایل نقلیه می‌شود.

نیازی یادآور شد: این خسارت‌ها به ویژه متوجه آن دسته از رانندگانی است که به اقتضای شغل و مانند آن باید روزانه در این مسیرها تردد داشته باشند، بنابر این انتظار می‌رود آسفالت و ترمیم اساسی این محورها در دستورکار راهداری و مسئولان امر قرار گیرد.

احداث جاده جدید لَنگِ اعتبار

علی امرایی دادستان پلدختر در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: اصلاح، ترمیم و بازسازی جاده قدیم پلدختر - خرم آباد پس از سیلاب فروردین ماه سال ۱۳۹۸ برای وزارت راه و شهرسازی مقرون به صرفه نیست بنا بر این نسبت به احداث جاده جدید اقدام شد که فعالیت آن طی سال‌های اخیر آغاز شد.

وی به تعطیلی پروژه جدید احداث جاده پلدختر - خرم آباد اشاره کرد و افزود: با پیگیری‌های انجام شده در این زمینه پیمانکار این پروژه مدعی است چند میلیارد تومان از جیب خود هزینه کرده و دولت علی رغم تعهداتی که داشته تا کنون هیچ پرداختی به پیمانکار نداشته است.

دادستان پلدختر افزود: پروژه احداث جاده پلدختر - خرم آباد لنگ و معطل تخصیص اعتبار است که امید می‌رود دولت با توجه به خطرات جانی و مالی که مسیر قدیم برای رانندگان و مسافران دارد و به قتلگاهی تبدیل شده نسبت به رفع این مشکل توجه جدی و ویژه داشته باشد.

کار در جاده جدید تعطیل شده است

حجت الاسلام محسن موسوی امام جمعه پلدختر نیز در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: احداث جاده جدید پلدختر - خرم آباد مطالبه مردم شهرستان پلدختر از دولت است و با توجه به حجم تردد در این محور ترانزیتی انتظار می‌رود دولت و وزارت راه و شهرسازی نسبت به تکمیل و راه اندازی این پروژه اقدام عاجل کنند.

وی عنوان کرد: تعطیلی پروژه به هر دلیلی برای مردم آزار دهنده است و امیدواریم دولتمردان با تخصیص اعتبار در این رابطه توجه بیشتری داشته باشند.

حمید خادم سرپرست فرمانداری پلدختر نیز در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: پروژه احداث محور پلدختر - خرم آباد در چهار قطعه تعریف شده که در حال حاضر قطعات یک، دو و چهار آن به پیمان سپرده شده و در قطعه یک آن پیمانکار قرارگاه خاتم مشغول فعالیت است و بخش جزئی از آن نیز در حوزه شهرستان پلدختر قرار دارد.

وی اظهار کرد: قطعه دو و چهار این پروژه ۱۲۰ میلیارد تومان مطالبات پیمانکار دارد که باید پرداخت شود.

سرپرست فرمانداری پلدختر افزود: پیمانکار این قطعات به شرکت‌های «متاراه» و «پاوان» سپرده شده که در چند ماه اخیر به علت کمبود اعتبار تعطیل هستند، اما با پیگیری استاندار لرستان و دیگر مسئولان شهرستانی و استانی مشکل اعتباری آن در حال رفع و به زودی پروژه فعال خواهد شد.

خادم از اختصاص اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی به پروژه محور جدید پلدختر - خرم آباد خبر داد و گفت: به محض رفع مشکل اعتبار، فعالیت پروژه از سر گرفته خواهد شد.

کد خبر 5531735

منبع: مهر

کلیدواژه: سیلاب پلدختر مطالبات مردم لرستان از دولت امام جمعه پلدختر اداره کل راه و شهرسازی لرستان بوشهر زلزله هرمزگان کرمانشاه زمین لرزه خطبه های نماز جمعه زلزله ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی خراسان رضوی اردبیل آمار کرونا آلودگی هوا جهرم مشهد احداث جاده جدید جاده پلدختر محور پلدختر تبدیل شده وقوع سیل خرم آباد جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۸۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور شوش - اهواز

سخنگوی اورژانس ۱۱۵ خوزستان گفت: تصادف هفت دستگاه خودرو در محور شوش - اهواز در روز دوشنبه سه نفر مصدوم بر جا گذاشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عارف شرهانی گفت: در این تصادف خودروهای پراید، پژوپارس، نیسان، 2 کامیون، ایسوزو و نیسان دو کابینه به دنبال لغزندگی جاده ناشی از بارندگی با هم برخورد کردند.

وی افزود: 2 دستگاه آمبولانس 115 از شوش به محل حادثه اعزام شد اما مصدومان شامل سه مرد در رده سنی 36 تا 39 ساله با رضایت شخصی به بیمارستان منتقل نشدند.

به گزارش تسنیم، تصادف 2 دستگاه خودرو در سه راهی گتوند طی 24 ساعت گذشته نیز یک کشته و پنج مصدوم بر جا گذاشت.

در حال حاضر 156 دستگاه آمبولانس و 130 پایگاه شهری و جاده‌ای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خوزستان فعال است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ریزش سنگ بر اثر بارش باران در محور کرج_کندوان (فیلم)
  • دست‌فروشان در محور مواصلاتی بوشهر به کنگان ساماندهی شوند
  • محور علی آباد-گرگان با ثبت ۷۶ هزار تردد جز پر ترددترین محورگلستان
  • وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • وضعت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور اعلام شد
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • ۸۴۹ هزار تردد در تعطیلات نیمه اول اردیبهشت در جاده‌های مازندران
  • ثبت ۸۴۹ هزار تردد در مازندران در تعطیلات اردیبهشت
  • سه مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور شوش - اهواز
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران