Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید موسی خادمی گفت: فرصت های بالقوه بسیاری در خرم آباد وجود دارد که باید فعال شوند.

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان؛ خادمی روز سه شنبه درحاشیه  آیین  مراسم افتتاح پروژه های عمران شهرداری که به مناسبت روز خرم آباد برگزارشده بود،اظهارکرد: خرم آباد بزرگترین مرکز استان و پرجمعیت‌ترین شهر لر نشین کشور است که باید با حساسیت و تعصب، این شهر را به جایگاه واقعی خودش برسانیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوافزود: فرصت های از دست رفته در گذشته باید جبران شوند و ظرفیت‌های بالقوه بسیاری که در خرم آباد وجود دارد را فعال کنیم .

خادمی تصریح کرد: با توجه به مشکلات عدیده مانند تحریم ها و سیل گذشته اقدامات اثرگذاری در شهر خرم آباد رخ داده و کارهای بزرگی علیرغم آنکه بخش عمده‌ای از انرژی استان صرف بازگرداندن و احیا زیرساخت های از دست رفته بر اثر سیل شده، صورت گرفته است .

استاندار لرستان خاطر نشان کرد: از اقدامات موثر در شهرداری خرم آباد پرداخت بدهی های این دستگاه و صرفه جویی در هزینه های غیرضروری است که در نوع خود یک امتیاز محسوب می شود و ادامه کار را در آینده راحت تر می کند .

خادمی از پل آیت الله کمالوند، پل اناری، ایجاد مرکز مستقل بایگانی شهرداری، ایجاد سرای محله شهدای پشت بازار، بلوار کاوه و تجهیز و بازسازی خودرو اطفاء حریق به عنوان ۶ پروژه عمران شهری خرم آباد یاد کرد که در مراسم امروز افتتاح شد وگفت : بهره برداری از ترمینال خرم آباد، پل های تخریب شده از سیل گذشته، بوستان ها و طرح تفصیلی شهر خرم آباد از دیگر اقدامات مهم و اثر گذار در این دوره شهرداری خرم آباد است که به سامان رسیده‌اند .

اوبا اشاره به ضرورت تکمیل پروژه های باقیمانده از سیل، گفت: در مراسم امروز ۶ پروژه عمران شهری با تلاش و پیگیری های شهرداری خرم آباد افتتاح و به بهره برداری رسید که اعتباری نزدیک به ۱۷ میلیارد تومان در آن ها هزینه شده است .

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خرم آباد قوم لر پروژه سیل خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۱۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوار نماز باید از بُن‌بست خارج شود

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، مجید نژادحسین در گفتگویی به تشریح برخی سیاست‌گذاری‌ها، اقدامات و فعالیت‌های حوزه عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهر مشهد پرداخت و اظهارکرد: یکی از رویکردها و ملاحظات کمیسیون برای سال ۱۴۰۳، تعریف بودجه برای پروژه‌هایی است که دارای مطالعات هستند و کمترین تملک را دارند.

وی گفت: همچنین جلسات مشترکی با شهرداران مناطق و مدیران عامل سازمان‌ها و غیره برگزار کردیم تا اولویت‌های آن‌ها در تعریف پروژه‌ها لحاظ شود و براساس آن، بتوانیم رسالت شورای شهر یعنی نظارت و مطالبه‌گری از آنها را تحقق ببخشیم.

نژادحسین تاکید کرد که بودجه سال ۱۴۰۳ و پروژه‌های تعریف شده در آن، کاملا با نظر مدیریت شهری بوده است.

وی در ادامه به حوزه حمل‌ونقل عمومی شهر مشهد پرداخت و گفت: در این شهر، درحال حاضر هزار و ۷۲۰ اتوبوس داریم که این عدد در شهر تهران، ۲۵۰۰ دستگاه، اصفهان ۱۱۵۰، شیراز ۷۵۰ و تبریز ۶۵۰ دستگاه است؛ اگر این عدد را نسبت به جمعیت ساکن بسنجیم، وضعیت مشهد در قیاس با سایر کلانشهرهای کشور، وضعیت بهتری است.

نژادحسین افزود: افزون بر این، مجوز خرید ۴۵۰ دستگاه اتوبوس هم به شهرداری داده شده که امسال به چرخه خدمات‌رسانی اضافه می‌شوند.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه به بهای خدمات اتوبوسرانی در شهرهای مختلف هم اشاره کرد و گفت: در مشهد، بهای خدمات اتوبوس را از ۱۲۰۰ تومان به ۱۵۰۰ رساندیم؛ این درحالی است که بلیت اتوبوس در تهران، ۴۵۰۰ تومان است و درصد افزایش بهای خدمات در مشهد در قیاس با سایر کلانشهرهای کشور، کمتر است.

نژادحسین تصریح کرد: خدمات‌رسانی اتوبوسرانی در مشهد، نسبت به سایر کلانشهرها، ارزان‌تر و از طرفی، تعداد ناوگان نیز، به نسبت جمعیت، بهتر از دیگران است.

وی در ادامه به رویکردهای عمرانی کمیسیون و شهرداری در دوره ششم مدیریت شهری پرداخت و گفت: در گام نخست، اهتمام خود را به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمامی معطوف کردیم که دوره گذشته شروع شده بود چراکه این مهم را به نفع شهر و شهروندان می‌دانیم.

نژادحسین افزود: این رویکرد و نگاه قطعا در ادوار آتی نیز خواهد بود و آیندگان پروژه‌های دوره ششم که نیمه‌تمام مانده را تکمیل خواهند کرد.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه در کنار تکمیل تقاطع ۴سطحی آزادگان، پروژه‌هایی چون احداث تقاطع غیرهمسطح شهید میرزایی در همین دوره اجرا و تکمیل شد، تصریح کرد: علاوه بر این، تعریض پل دهرود را داشتیم که با وجود واقع شدن در خارج از حریم شهر مشهد، در تعامل با فرمانداری و اداره کل راه و شهرسازی، اجرایی کردیم.

نژادحسین از اهتمام مدیریت شهری دوره ششم برای تکمیل پروژه خطوط مترو مشهد سخن گفت و افزود: تا پایان سال آینده، تکمیل حفاری خطوط ۴گانه قطارشهری مشهد را خواهیم داشت.

وی گفت: در فاز یک خط سوم مترو مشهد، اخیرا تصویب شد که ایستگاه‌های «بسیج»، «شارستان»، «تقاطع دانش» و غیره نیز تکمیل شود؛ پس از اینکه در شهریورماه، اتصال خط ۲ و ۳ مترو را خواهیم داشت، تا خردادماه سال آینده، خط یک مترو به خط ۳ متصل می‌شود.

نژادحسین در ادامه به پروژه پیاده‌روسازی سطح شهر اشاره داشت و اظهارکرد: میانگین پیاده‌روسازی در مشهد، سالانه ۲۵۰ هزار مترمربع بوده که این عدد را در سال ۱۴۰۱ به ۳۰۰ هزار مترمربع و سال ۱۴۰۲ به ۴۵۰ هزار مترمربع افزایش دادیم.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه عمده این پیاده‌روسازی‌ها در حاشیه شهر صورت گرفته، گفت: امسال، دامنه این پیاده‌روسازی‌ها را افزایش دادیم و علاوه بر حاشیه شهر، مناطق ۹ و یک و ۱۱ را هم تحت پوشش قرار می‌دهیم.

نژادحسین در ادامه به یکی از مصوبات شورای شهر درخصوص فراهم آوردن امکان تهاتر قیر، سیمان و میلگرد و ماشین‌آلات این حوزه اشاره داشت و اظهارکرد: به واسطه همین مصوبه، امروز شرایط خوبی به لحاظ قیر داریم و هدفگذاری آسفالت ۴ میلیون مترمربع از معابر شهر را برای سال ۱۴۰۳ انجام شده است.

وی گفت: معابر برای آسفالت همگی مشخص شده‌اند و براساس نیازسنجی و طبق نقشه‌های GIS آسفالت می‌شوند.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس همچنین اشاره‌ای هم به برخی پروژه‌های عمرانی شهر داشت و افزود: در ۳ ماه آتی، شاهد بهره‌برداری از پروژه‌های مختلف و متعددی خواهیم بود؛ از جمله این پروژه‌ها می‌توان به تعریض پل‌های سرخس و شهید باهنر، تقاطع شهید هریری و دسترسی‌های سوم و چهارم تقاطع غیرهمسطح مصلی اشاره داشت.

پروژه‌های زودبازده محور دیگر صحبت‌های نژادحسین در این جلسه بود و اظهارکرد: در فاز اول پروژه‌های زودبازده، ۷۴ محله داشتیم که این عدد در فاز دوم، به ۸۰ محله افزایش یافت و در مجموع ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های زودبازده یک و دو هزینه کردیم.

وی با بیان اینکه ۲۲ بهمن‌ماه امسال، ایستگاه سلامت در خط ۲ مترو مشهد به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: علاوه بر این، برای سال ۱۴۰۳ پروژه‌های متعددی چون دوربرگردان‌های بزرگراه پیامبر اعظم(ص)، تقاطع غیرهمسطح شاهنامه، تقاطع غیرهمسطح مشهد-طرقبه-شاندیز، دوربرگردان‌های غیرهمسطح هاشمی رفسنجانی، پارکینگ ضلع غربی پارک ملت و غیره نیز پیش‌بینی شده و اعتبار به آن تخصیص داده‌ایم.

نژادحسین افزود: درخصوص دوچرخه‌های اشتراکی نیز، امسال ۷۰۰ دوچرخه به شبکه بایدو اضافه می‌شود تا تعداد دوچرخه‌های بایدو به ۱۷۰۰ دستگاه افزایش یابد؛ علاوه بر این، تجهیزات ایستگاه‌ها و مسیرها نیز تکمیل می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: براساس گزارش سازمان ترافیک، بیشترین حجم ترافیک را در ۶۰ نقطه شهری شاهد هستیم که این نقاط با اصلاحات هندسی قابل حل و فصل شدن دارند؛ با برنامه‌ریزی صورت گرفته، امسال ۴۴ نقطه از مجموع ۶۰ نقطه اعلامی، اصلاح هندسی می‌شوند.

نژادحسین در پایان، به لزوم خارج شدن بلوار نماز از بن‌بست بودن تاکید کرد و گفت: ایجاد تونل و اتصال بلوار نماز به میدان نمایشگاه و انتهای بلوار شهید برونسی از جمله پروژه‌هایی است که در دوره بعد مدیریت شهری باید دنبال شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904286

دیگر خبرها

  • بلوار نماز باید از بُن‌بست خارج شود
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • اصفهان پرجمعیت‌ترین استان کارگری کشور
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد