Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرماندار خرم‌آباد با اشاره به اختصاص ۲۲۰ میلیارد تومان برای ۵۱ پروژه خسارت دیده از سیل خرم‌آباد گفت: مشکلات کارگران شهرداری خرم آباد پیگیری می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  خرم‌آباد، جعفر طولابی شامگاه سه شنبه در نشست خبری مجازی با اصحاب رسانه با اشاره به پروژه‌های  نیمه تمام شهرستان خرم‌آباد اظهار داشت: هم‌اکنون در شهرستان خرم‌آباد 133 پروژه در دستور کار داریم که از این تعداد 19 پروژه به عنوان پروژه‌های مهم و کلیدی تا پایان سال یا اوایل سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با پروژه هتل صخره‌ای افزود: پروژه هتل صخره‌ای پس از سالها رکود کاری با پیگیری‌های انجام شده سرمایه‌گذار جدید پای کار آماده، مقدمات کار فراهم و برخی موانع  اداری از طرف شهرداری و راه و شهرسازی که در گذشته وجود داشت رفع  و در آینده نزدیک این پروژه فعال می‌شود.

فرماندار خرم‌آباد با بیان اینکه سرمایه‌گذار برج‌های دوقلوی شهرستان خرم‌آباد خلع ید شده است عنوان کرد: براساس تصمیات اتخاذ شده پروژه برج‌های دوقلو به شهرداری واگذار می‌شود و اکنون نیز مصوبه شورای شهر تصویب و در کمیته تطبیق شهرستان تاکید و کارشناسانی در راستای برآورد هزینه‌ها و مطالبات انتخاب شده‌اند.

وی در رابطه باآخرین وضعیت پل‌های آسیب دیده از سیل سال گذشته شهرستان خرم‌آباد بیان کرد: پل بهداری تکمیل و به بهره‌برداری رسیده، پل کمالوند که مسدود شده بود از دهه فجر تردد برقرار و تکمیل پل در دستور کار شهرداری است، پل اناری نیز تا نیمه اول اسفند ماه به بهره‌برداری می‌رسد و پل ماسور نیز با پیشرفت حدود 70 درصد در صورت تامین اعتبار به زودی تکمیل می‌شود.

مشکلات جاده‌های سیل زده روستاهای پلدختر پابرجاستمصائب سیل‌زدگان پلدختری همچنان ادامه دارد/وقتی مدیریت بحران به روستاهای سیل‌زده بیل مکانیکی نمی‌دهد

طولابی با اشاره به میزان خسارت سیل سال گذشته به شهرستان خرم‌آباد گفت: با توجه به سیل سال گذشته و خسارت به ابنیه‌‌ها و اماکن مختلف بالغ بر 220 میلیارد تومان به 51 پروژه خسارت دیده از سیل اختصاص پیدا کرد.

وی در رابطه با پروژه باغ موزه دفاع مقدس  گفت: باغ موزه دفاع مقدس به صورت ویژه در دستور کار مسئولان استان و شهرستان خرم‌آباد است اکنون با 85 پیشرفت کاری دارد که جهت تکمیل آن 17 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که از این اعتبار 2 میلیارد تومان از محل  اعتبارات عمرانی کمیته برنامه‌یزی شهرستان خرم‌آبا‌د، 19 میلیارد تومان از طریق سازمان برنامه‌ریزی و بودجه کشور و در سفر اخیر رئیس سازمان برنامه‌ریزی و بودجه کشور به این پروژه اختصاص داده شده که امیدواریم با تامین و تخصیص این پروژه مهم به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به پروژه‌های دهه فجر شهرستان خرم‌آباد تصریح کرد: دهه فجر امسال در شهرستان خرم‌آباد 74 پروژه مختلف عمرانی، اقتصادی و خدماتی  با اعتباری بالغ بر 198 میلیارد تومان با اشتغالزایی 760نفر به صورت مستقیم  به بهره‌برداری رسید.

فرماندار خرم‌آباد با اشاره به مشکلات حوزه مدیریت  شهری به خصوص موضوع بهسازی معابر و آسفالت کوچه‌ها خاطر نشان کرد: با پیگیری‌های انجام شده طی هفته‌های اخیر حدود 4 میلیارد تومان از محل درآمدهای شهرداری به بحث تهیه آسفالت و قیر اختصاص پیدا کرده و کار آسفالت معابر شهری با اولویت لکه گیری معابر اصلی شهر در حال انجام است .

وی در رابطه با مشکل  حقوق معوقه کارگران شهرداری خرم‌آباد اظهار داشت: مشکلات کارگران شهرداری خرم‌آباد جز دغدغه‌های  اصلی مسئولان مربوطه است و از طریق استانداری و فرمانداری شهرستان خرم‌آباد این موضوع در قالب کمیسیون‌های  کارگری موضوع پیگیری می‌شود که در همین راستا راهکارهایی  از جمله  طرح  تخفیف عوارض شهرداری  در دهه فجر، وصول مطالبات شهرداری از جرائم کمیسیون ماده 100و دستگاه‌های دولتی پیش بینی شده  که از این طریق شهرداری بتواند بخشی از مطالبات کارگران تا پایان سال پرداخت کند.

طولابی در رابطه با میزان تسهیلات اشتغالزایی روستایی در شهرستان خرم‌آباد افزود: در قالب طرح توسعه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در حوزه شهرستان خرم‌آباد 293 طرح با اعتباری حدود 118 میلیارد و 802 میلیون تومان با اشتغالزایی هزار و 800 نفر در بانک‌های عامل در دستور کار قرار دارد.

فرماندار خرم‌آباد عنوان کرد: در راستای طرح‌های اشتغالزایی روستایی تاکنون بالغ بر 73 میلیارد و 687 میلیون تومان در قالب 273 پرونده و اشتغالزایی هزار و 423 نفر در حوزه  مناطق روستایی و عشایری خرم‌آباد پرداخت شده است.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات کرونایی بیان کرد: تاکنون حدود 55میلیارد تومان تسهیلات ویژه کرونایی در قالب 11هزار و 724 واحد صنفی با اشتغال حدود  8 هزار و 775نفر در حوزه شهرستان خرم‌آباد پرداخت شده است.

طولابی تصریح کرد: در سفر اخیر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه  حدود 10 پروژه مهم شهرستان خرم‌آباد مورد بازدید قرار گرفت که در رابطه بااین پروژه‌ها قول‌هایی داد که  تکمیل آزاد راه خرم‌آباد - اراک یکی از این پروژه‌ها بود و بنا شد قطعه نخست آن از خرم‌آباد تا بروجرد تا اوایل سال آینده و اردیبهشت ماه به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/645/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرماندار خرم آباد شهرستان خرم آباد بهره برداری میلیارد تومان دستور کار دیده از سیل پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۹۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران

رئیس فراکسیون کارگری مجلس گفت: به تازگی تفاهمنامه‌ای با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امضا شده که در پی ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی حدود ۲۵۰هزار واحد از ظرفیت مسکن ملی به کارگران اختصاص داده شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،  "مسکن" یکی از مهمترین مشکلات کارگران است. چرا که با افزایش و نوسانات قیمت مسکن در بازار، توان کارگران برای تهیه آن دشوار شده است. آمارها حکایت از این دارد که نزدیک به 70درصد درآمد کارگران صرف اجاره بها و  تأمین مسکن می شود.

قیمت سرسام‌آور مسکن و به تبع آن اجاره بهای سنگین عملاً بیش از نصف حقوق کارگران را می‌بلعد و حال در شرایطی که حتی کارگران برای پرداخت اجاره در تنگناهای مالی هستند، دیگر توانی مالی برای خرید خانه حتی به شرط دریافت وام هم ندارند.

به واسطه افزایش شکاف میان مزد و معیشت در سال‌های گذشته، نمایندگان کارگری، تقاضای ترمیم مزد را برای جبران هزینه‌های تورم و حل مشکل روزمره کارگران به شورا فرستاده بودند اما آذر ماه سال 1402 جلسه شورای عالی کار با حضور شرکای اجتماعی تشکیل و مقرر شد قرارگاه مسکن کارگری تشکیل شود و به امورات مسکن کارگران رسیدگی شود.

در جلسه 27اسفند ماه 1403, به‌پیشنهاد وزیر کار در راستای توجه به اختصاص بخش قابل ملاحظه‌ای از سبد هزینه کارگران به مسکن، قرار شد یک کمیته سه‌نفره با حضور نماینده کارگران، کارفرمایان و وزیر کار تشکیل شود و از اول سال آینده مسکن کارگران را پیگیری کنند.

صولت مرتضوی گفت: باید به بحث مسکن توجه ویژه داشته باشیم، بارها پیشنهاد دادم یک شورایی تشکیل شود و نماینده‌ای از سه شریک اجتماعی در آن عضو باشد.

محمد چکشیان, معاون وزیرکار در هفته کارگر خبر از ساخت 60 هزار مسکن کارگری داد.

وی از ساخت حدود 60هزار واحد مسکن کارگری خبر داد و گفت: وزیر کار چند ماه قبل دستور تشکیل قرارگاه مسکن کارگری را صادر کردند که با حضور سازمان‌های تابعه وزارتخانه و دستگاه‌های مختلف و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی شکل گرفت ولی ما تمرکز کردیم روی اینکه چند سناریو را طراحی کنیم و برخی از این سناریوها،تعاونی‌ محور،‌ برخی کارفرما محور و برخی دیگر روی رفع موانع پیش روی کارگران و کارفرمایان است.

چکشیان با بیان اینکه تلاش وزارت کار این است که در چند ماه آینده رویکرد جدید و بسته‌های اختصاصی و رویکرد جدیدی در مسکن کارگری داشته باشیم، اظهار کرد: این رویکردها در ماه‌های آینده اعلام خواهد شد.جلساتی با تشکل‌ها برگزار شده و درحال رفع موانع هستیم و امیدواریم اقدامات خوب و متفاوت از گذشته رخ بدهد.

*تفاهمنامه برای اختصاص مسکن به کارگران

به گزارش تسنیم؛ علی بابایی کارنامی، رئیس فراکسیون کارگری نیز اخیراً با اشاره به اختصاص سالانه 250هزار واحد مسکونی به کارگران، گفت: به تازگی تفاهمنامه‌ای با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امضا شده که در پی ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی حدود 250هزار واحد از ظرفیت مسکن ملی به کارگران اختصاص داده شود.

 رئیس فراکسیون کارگری گفت: از معیشت تا مسکن جزو مطالبات اصلی کارگران است که در چند سال اخیر به صورت مختلف در مجلس مورد بررسی قرار گرفت، مجلس برای شاخص‌های اصلی همچون مسکن کارگران پیگیری‌های جدی داشته باشد.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسکن کارگران به لحاظ سبد معیشتی و رفاهی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: حدود 64ماده و تبصره از قانون کار در مورد رفاه کارگران است، منهای سال‌های دهه 60که موضوع رفاهیات کارگران در قالب تعاونی‌ها به صورت ویژه در دستور کار دولت قرار داشت در سال‌های گذشته چندان به این مسئله به صورت ویژه پرداخته نشده است. 

رئیس فراکسیون کارگری در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال‌های گذشته بنگاه‌های بزرگ در جوار کارگاه‌های شهرک‌های صنعتی و مسکونی دایر بودند، اظهار داشت: با گذشت زمان اقدامات ساخت مسکن برای کارگران در حاشیه قرار گرفت، در  دهه 70به بعد به دلیل گرایش‌های توسعه‌ای که در کشور حاکم بود نتوانستیم به ظرفیت‌های رفاهی کارگران توجه کنیم، امروز کارگران با مشکلات عدیده‌ای روبرو هستند که بخش زیادی از آن به مسائل بی توجهی حقوق کارگران در سال‌های پیشین باز می‌گردد.

بابایی کارنامی با اشاره به اختصاص سالانه 250هزار واحد مسکونی کارگران، اظهار داشت: به تازگی تفاهمنامه‌ای با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امضا شده که در پی ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی حدود 250هزار واحد از ظرفیت مسکن ملی به کارگران اختصاص داده شود و تقریبا تحت عنوان ابلاغیه به ادارات کل استانی وزارتخانه کار، تعاون و رفاه ابلاغ شده است تا در این راستا کار جدی صورت بگیرد.

نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه دولت باید برنامه‌ای برای تامین مسکن اقشار کم درآمد جامعه به ویژه کارگران داشته باشد، ادامه داد: امیدواریم با پیگیری‌هایی که کمیسیون اجتماعی و فراکسیون کارگری دارند وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و همچنین وزارت راه و شهرسازی مشکلات مسکن کارگران را پیگیری کرده تا موفقیت‌های لازم را داشته باشیم.

بابایی کارنامی  با تاکید بر اینکه فراکسیون‌های کارگری مجلس دارای شاخص پایه و مطالبه‌گر در مجلس است، بیان کرد: فراکسیون کارگری جز فراکسیون‌های شاخص پایه و مطالبه‌گر در مجلس دوازدهم باقی خواهد بود تا مسائل کارگران را پیگیری کند.

*آخرین وضعیت اقدامات انجام شده در حوزه ساخت مسکن کارگری

همچنین علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در روزهای اخیر، درباره سیاست دولت درخصوص مسکن کارگری آن هم باتوجه به نابسامانی که در بازار مسکن وجود دارد، گفت: جهت‌گیری دولت برای طرح ملی مسکن اقشار ضعیف مانند جامعه عزیز کارگران است‌. هنگامی که 4میلیون مسکن هدف‌گذاری می‌شود حقیقتا همین جامعه (کارگران) محور اصلی هستند و ساخت مسکن ملی با  هدف توسعه تولید و ساخت در جهت ساماندهی بازار مسکن و اجاره بها صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: اولویت اول ما در حوزه مسکن جامعه کارگری هستند تا ان‌شاالله بتوانند از مزایای آن بهره‌برداری کنند. به طور خاص تعاونی‌های مسکن کارگری متولی ساخت و ساز مسکن کارگران هستند و کارفرمایان هم مکلف به حمایت شدند.

سخنگوی دولت بیان کرد: 230تعاونی کارگری در حوزه مسکن در کشور وجود دارد که دولت هم حمایت‌های لازم را انجام داده است و بعد از این هم انجام خواهد داد و توافقات مختلفی بین مجموعه‌های صنعتی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام شده است.

وی با بیان اینکه درحال ساخت 140هزار مسکن مسکونی فقط برای بخش صنعت هستیم، گفت: برای ساخت 140هزار مسکن برای بخش صنعت وزارت راه زمین در اختیارشان قرار داده است این به غیر از زمین‌هایی است که خودشان داشته اند.

بهادری جهرمی گفت: 5هزار هکتار برای ساخت مسکن در کنار شر‌کت های صنعتی پیش بینی شده است تا در صورت نیاز در اختیار کارگران قرار گیرد. دولت همه ظرفیت‌های خودشان را قرار داده است. تعاونی‌های مسکن کارگری هم پیشگام هستند و دولت هم همراه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت / شهرداری تهران اصلاً همکاری نمی‌کند
  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران
  • خسارت عجیب به روستای امامزاده ابراهیم + فیلم
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون