Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@10:30:28 GMT

۶۵۰ کیلومتر جاده آسفالته در لرستان بهره برداری شد

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۷۹۱۲

۶۵۰ کیلومتر جاده آسفالته در لرستان بهره برداری شد

به گزارش ایرنا "عبدالهاشم حسن نیا" معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان حمل و نقل و راهداری کشور در آیین افتتاح مرمت بخشی از جاده خرم آباد به بروجرد در منطقه ریگ سفید که بر  اثر سیل فروردین ماه ۹۸ تخریب شده بود  اظهار داشت: سیل سال گذشته ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به زیرساخت‌های استان خسارت وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: امروز ۶۵۰ کیلومتر جاده آسفالت که در اثر سیل تخریب شده بود با اعتبار ۲۴۰ میلیارد تومان در لرستان به بهره برداری رسید.

وی ادامه داد: بخشی از جاده های خرم آباد - الیگودرز، پلدختر - خرم‌آباد و الشتر به خرم‌آباد از سیل آسیب دیده که تمام سعی ما بر این است محورهای شریانی را به مسیری امن تبدیل کنیم.

حسن نیا گفت: امیدواریم پل های بزرگ در دست اقدام در استان لرستان تا پایان امسال به بهره برداری و همچنین بازسازی جاده های آسیب دیده به اتمام برسد.

وی با بیان اینکه نسبت به تخصیص به موقع منابع لرستان نگاه ویژه خواهیم داشت و امیدواریم تا قبل از فصل سرما ‌طرح‌های در دست احداث به بهره‌برداری برسند ، اضافه کرد: طرح افتتاح راه و پل های محور خرم آباد بروجرد در منطقه ریگ سفید، ۷۰ متر زیرخاکی و حدود ۲۵ متر از ابتدای خاکریز دارای بستر لایه به لایه می‌باشد که از موارد گوناگونی از علم مهندسی در این طرح استفاده شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: این طرح حدود یک سال به طول انجامید و امروز با اعتبار ۳.۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

حسن نیا گفت: سیل سال گذشته برخی از استانها را دچار مشکل کرد سعی خواهیم کرد تا بتوانیم در اسرع وقت طرح‌های در دست اقدام را به اتمام برسانیم.

بهسازی و روکش آسفالت محورهای اصلی و شریانی به طول ۶۵۰ کیلومتر، بهسازی مرمت و تعمیر و احداث ۹۲ دستگاه پل، ایمن سازی محورهای مواصلاتی به طول ۵۰۰ کیلومتر، احداث ۲دستگاه پل عابر، یک باب پاسگاه پلیس راه، پنج باب راهدارخانه، شن ریزی محورهای فرعی روستایی به طول ۱۵۰ کیلومتر، آسفالت محورهای فرعی روستایی به طول ۲۵ کیلومتر، ایمن سازی فیزیکی ۲۷ مورد مدارس حاشیه راه، تاسیس یک شرکت اتوبوسرانی، و ساماندهی رمپ های ورودی و خروجی پایانه های بار خرم آباد و الیگودرز از برنامه های عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در سفر یکروزه خود به لرستان می‌باشد.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مرکز مدیریت راه های کشور وزارت راه و شهرسازی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مرکز مدیریت راه های کشور وزارت راه و شهرسازی لرستان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مرکز مدیریت راه های کشور وزارت راه و شهرسازی لرستان اخبار کنکور بهره برداری راه و شهرسازی حمل و نقل خرم آباد حسن نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۷۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا

به گزارش خبرنگار مهر، منصور مهدوی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید سرزده از اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان و نقاط حادثه خیز مسیر گردشگری کامیاران _پالنگان اظهار کرد: جاده‌های مواصلاتی مابین کامیاران و مسیر گردشگری پالنگان از استانداردهای مناسب برخوردار نیست و نقاط حادثه خیز فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه رفع این مشکل چندین سال است که در دستور کار قرار دارد، افزود: این مهم توجه خاص مسؤولان برای تأمین اعتبار دو بانده کردن این مسیر را می‌طلبد تا نقاط حادثه خیر برطرف شده و شاهد حوادث مرگبار نباشیم.

رئیس دادگستری کامیاران از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه خیز محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد و یادآور شد: در سال گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

مهدوی افزود: در تصادفات جاده‌ای بیشترین خسارت وارد آمده قطعاً از دست رفتن سرمایه انسانی خواهد بود که این امر قابل جبران نیست و اثرات معنوی آن سال‌ها ادامه دارد.

وی تصریح کرد: شهرستان کامیاران علی‌الخصوص روستای تاریخی پالنگان در مسیر ثبت جهانی شدن قرار دارد و در ۳۱ فروردین ماه شاهد برگزاری مراسم عرفانی هزار دف در روستای پالنگان بودیم که بالغ بر ۳۰ هزار نفر از اقصی نقاط کشور در این مراسم حضور داشتند که به دلیل مشکلات زیر ساخت‌ها و کمبودها، شاهد مشکلات و مشقت‌ها و حوادث تلخی برای گردشگران و شرکت کنندگان بودیم.

وی خاطرنشان کرد: جاده روستایی یکی از زیرساخت‌های مورد نیاز برای روستاها است و اگر این کار انجام شود، شاهد کاهش مهاجرت و توسعه گردشگری خواهیم بود.

رئیس دادگستری کامیاران تصریح کرد: بسیاری از نقاط گردشگری بکر شهرستان از داشتن راه دسترسی استاندارد محروم هستند، رفع نقاط حادثه خیز و مناسب سازی زیرساخت‌ها یک فرصت مناسب برای راه‌های روستایی است که باعث جذب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری می‌شود.

مهدوی در پایان بر حمایت دستگاه قضائی از اقدامات اداره راه و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد و بیان داشت: در سال گذشته با همکاری دستگاه قضائی چندین کیلومتر از حریم جاده‌ی روستایی مسیر گردشگری پالنگان آزادسازی گردید که در این خصوص در سطح استان در رتبه اول قرار داریم که این اقدام به دلیل اهمیت موضوع برای دستگاه قضائی بوده است.

کد خبر 6100275

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا
  • تعمیر و نصب هزار و ۱۱۰ علائم ایمنی در محورهای خراسان جنوبی
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت / بارش باران در محورهای ۶ استان
  • بارش باران در محورهای مواصلاتی استان سمنان/ جاده‌ها لغزنده است
  • ۸۴۹ هزار تردد در تعطیلات نیمه اول اردیبهشت در جاده‌های مازندران
  • بارش باران در تمام محورهای لرستان
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده هراز
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی