Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نادیا امرایی امروز چهارشنبه در جلسه شورای حفاظت منابع آب شهرستان پلدختر با اشاره به اینکه ۱۴ نقطه رودخانه متصل به جاده پلدختر- خرم آباد در معرض تخریب قرار دارد اظهار داشت: چنانچه این نقاط در مسیر جاده پلدختر-خرم آباد که در جریان سیل ۹۸ با آسیب جدی مواجه شدند، رفع مشکل نشوند، خسارات جدید ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چنانچه این نقاط ترمیم، ساماندهی و رفع مشکل نشوند، با نخستین بارندگی و سیلاب، آسفالت این محور که کلی هزینه برای آن شده و هم اکنون تردد نیم‌بند در آن جریان دارد، تخریب و با چالش مواجه خواهیم شد.

معاون فرماندار پلدختر گفت: یکی از این نقاط کیلومتر ۱۰ سه راهی «بابازید» است که محور غرب را اتصال می‌دهد و ناایمن است و نیاز به ایجاد ایمنی در برابر بالا آمدن آب رودخانه دارد.

امرایی افزود: مسیر روستای «چم گردله»، «خرسدر»، «کاکامراد» و «خرسدر سفلی»، سکونت گاه‌ها در معرض خطر هستند و باید در این رابطه تمهیداتی با توجه به نزدیک شدن به فصل بارندگی در راستای رفع دغدغه و بحران برای ساکنان آن اندیشیده شود.

وی یادآور شد: مسیر روستاهای «ملاوی»، «افرینه»، «دمرود افرینه» نیاز به ساماندهی در برابر بارندگی دارند و به ویژه گلزار شهدای معمولان که در سیل فروردین ۹۸ زیر آن از سمت رودخانه کشکان خالی شده و با توجه به بافت خاک و همجواری با رودخانه در معرض خطر است و نیاز به توجه جدی و پیگیری مسئولان مربوطه دارد.

معاون فرماندار پلدختر افزود: روستاهای «دمرود» معمولان «چم مورت»، «چم حیدر» و «پیچ بابا بهرام» در معرض خطر سیلاب و ایجاد خسارات در بارندگی‌های آینده هستند.

امرایی، به جایگاه حفاظتی شهرستان پلدختر اشاره کرد و گفت: دایک حفاظتی شهر معمولان لازم است در اسرع وقت فعالیت آن با توجه به فرصت کمی که تا آغاز فصل بارندگی باقی مانده آغاز شود که با توجه به کمبود اعتبار این پروژه لازم است تخصیص اعتبار آن پیگیری جدی شود.

وی افزود: دایک حفاظتی روستای «چم گز» با توجه به در معرض خطر بودن ساکنان حاشیه رودخانه، لازم است در اجرای این پروژه تسریع شود.

امرایی یادآور شد: رودخانه‌های «مادیان رود»، «زال» و «چول هول» نیاز به ساماندهی دارند و در این رابطه در گذشته مسئولان آب منطقه‌ای قول مساعد دادند اما تاکنون اقدام عملی صورت نگرفته است.

وی بر جبران آسیب‌های وارده از سیل به پمپاژهای «چم مهر»، «جایدر» و «واشیان» تاکید کرد و افزود: این پمپاژها که در جریان سیل فروردین ماه ۹۸ دچار آسیب جدی شدند نیاز به جبران خسارت پیگیری و رسیدگی دارند.

کد خبر 4997426

منبع: مهر

کلیدواژه: سیلاب پلدختر فرمانداری پلدختر ویروس کرونا روز خبرنگار شیراز بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم آمار کرونا محرم 99 ماه محرم گرگان شهرکرد کمک مومنانه قزوین بیرجند معرض خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۸۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه درجمع اساتید دانشگاه هنر ایران اظهار کرد: هنر با خیال تلاقی دارد اما فلسفه و ریاضیات با عقل و استدلال سروکار دارد، علوم تجربی نیز شامل حواس، مشاهده و آزمایشگاه به انضمام ریاضیات است.

وی ادامه داد: منبع اصلی هنر حواس ظاهری نیست بلکه تخیل است، تخیل کارش این است که دستاوردهای حواس ظاهری را می‌گیرد و این دستاوردها را ترکیب، تجزیه و خلقِ صورت می‌کند. این صورتِ خیالی ممکن است با زبان ریاضی آمیخته شود مانند دستگاه‌های موسیقی است، نُت‌های موسیقی ایرانی با ریاضیات پیوند دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: مثلاً در هنرهایی مانند هنرهای نمایشی خیال منبع اصلی است ولو اینکه واقعیت را به تصویر بکشند چراکه به موضوع از لحاظ خیالی پروبال می‌دهند.

استاد خسروپناه با بیان اینکه قوام هنر به منبع معرفتی تخیل برمی‌گردد، گفت: اگر کسی سوال کند تخیل در هنر حکمی و هنر غیرحکمی تفاوت دارد؟ باید پاسخ داد که در هنر حکمی تخیل زیر سایه تعقل است چراکه قوام حکمت، عقل است و خرد ناب متشکل از عقل نظری، عملی و معاش و معاد است.

وی ادامه داد: در دنیای غرب، دکارت بر عقل نظری تأکید داشت، کانت عقل عملی را مطرح کرد، ماکس وبر عقل معاش و برنامه‌ریز را مطرح کرد و تاکنون فیلسوفان غربی عقل معاش را در نظر دارند و خبری از عقل معاد نیست. اگر تخیل ذیل سایه عقل نظری باشد هنر دکارتی، ‌ ذیل عقل عملی باشد هنر کانتی و ذیل عقل معاش باشد هنر ماکسی ایجاد می‌شود اما اگر تخیل ذیل خرد ناب شد هنر، حکمی خواهد بود. از طرفی تخیل ذیل تعقل نباشد و ذیل سایه توهم باشد، این هنر نیز غیرعقلانی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: در دانشگاه‌ها، هنر ذیل سنت، مدرن یا پست مدرن تدریس می‌شود اما اگر سراغ هنر حکمی نرویم حتما هنر آسیب خواهد دید، ما در تاریخِ هنر حکمی زندگی می‌کنیم، حکیمان ما ابوعلی سینا و خواجه نصیر الدین طوسی بودند، اکثر سازهای ایرانی زاییده تخیل مبتنی بر حکمت است و این سازها غنای لهوی ندارند. اگر روی این موضوعات کار کنیم دنیا گوش شنوا دارد و آماده شنیدن هنرِ حکمی است.

کد خبر 6100137

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها
  • ضرورت توجه به هنرِ حکمی در دانشگاه‌ها
  • رئیسی: وعده مدیریت ورزشی با مدیر ورزشی را عملی کردیم
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فراگرفت
  • باران بهاری آذربایجان شرقی را فرا گرفت
  • ادامه بارندگی‌ها در منطقه تا روز چهارشنبه
  • ادعای دلارزدایی و قرارداد دلاری/کشور‌های اسلامی؛ از نشست‌های نمایشی تا اقدامات عملی/عملیات وعده صادق و تحول در تاریخ غرب آسیا
  • وقوع سیل در افغانستان تلفات جانی برجای گذاشت
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۰ کشته برجای گذاشت