Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@12:03:31 GMT

ایمن سازی جاده قدیم پلدختر به تدریج انجام می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۹۸۳۳۵

ایمن سازی جاده قدیم پلدختر به تدریج انجام می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی روز پنجشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی قطعه چهارم محور جدید پلدختر- خرم آباد با بیان اینکه محور جدید پلدختر- خرم آباد بسیار حائز اهمیت است، اظهار داشت: این محور متعلق به همه مردم ایران است که باید راه و شهرسازی نسبت به بازسازی آن تصمیم راهبردی می‌گرفت.

وی افزود: از این رو بازسازی و ایمن سازی ۴۸ کیلومتر از جاده قدیم پلدختر- خرم آباد که در جریان سیل دچار آسیب جدی شده و ۳۰ کیلومتر از آن به کلی از بین رفت، با هماهنگی شرکت ساخت زیر بناهای حمل و نقل با وظایف تعریف شده و با رعایت دسترسی به مردم ساکن حاشیه این جاده در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی گفت: قطعه چهارم محور جدید پلدختر- خرم آباد که امروز کلنگ زنی شد به مناقصه رفته و پیمانکار آن مشخص شده و عملیات اجرایی قطعه نخست این محور نیز مورد بازدید قرار گرفت.

اسلامی افزود: برای پیشرفت این پروژه‌ها و اجرای آن در زمان بندی انجام شده، فرمانداران شهرستان‌های پلدختر و چگنی باید کمک کنند معارضان در این راستا ظهور نکنند زیرا دستگاه‌های دولتی نمی‌توانند کار یک پروژه ملی را متوقف کنند.

وی یادآور شد: جاده قدیم پلدختر- خرم آباد نقاط حادثه خیزی دارد که ایمن سازی آن با همکاری و هماهنگی وزارت نیرو در دستور کار راه و شهرسازی است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: این ایمن سازی به دلیل عملیات بسترسازی رودخانه کشکان با توجه به زمان مناسب فروکش کردن آب به تدریج انجام می‌شود، بنابراین چون جاده آسیب دیده از سیل پلدختر- خرم آباد هنوز به طور کامل بازگشایی نشده و تردد محدود در آن به خاطر رانندگان محلی است، مسئولان شهرستان از مردم بخواهند با سرعت مطمئنه در این جاده رفت و آمد کنند.

اسلامی با تبریک میلاد امام رضا (ع)، گفت: حماسه مردم در سیل فروردین ماه ۱۳۹۸، نمادی از شایستگی‌های آنان بود که شخصیت‌های والا با حضور مجاهدانه و با تلاش بی منت، عاشقانه در صحنه کمک به سیل زدگان لرستان حاضر شدند و نشان دادند که با جان و دل در بحران‌ها به هموطنان خود کمک می‌کنند.

وی افزود: ملت ایران در اوج سختی‌ها و تهاجم سنگین دشمن برای نابودی کشور، ثابت کردند ایثارگرانه در صحنه حاضرند و تلاش‌های دشمن را با این گونه اقدام‌ها نقش برآب می‌کنند.

وزیر راه و شهرسازی، تحریم‌های دشمن را طی ۲ سال اخیر بی سابقه خواند و یادآور شد: استکبار به کمک ایادی داخلی که در چهره‌ها و حنجره‌های گوناگون ظاهر می‌شوند و بیانات آنها به طور کامل مترادف با ضد انقلاب است، تمام تلاش خود را حتی در فضای مجازی و رسانه به کار گرفتند اما نتوانستند جلوی حرکت ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی را بگیرند.

اسلامی افزود: ملت ایران از درجه رفیع ایمانی برخوردار است و با لبیک گفتن به ندای مقام معظم رهبری با همه وجود در صحنه‌ها حضور دارند و در سیل پلدختر این همدلی به عینه مشاهده شد که باید قدردان این ملت بود.

وی گفت: تلاش و همکاری مسئولان در سراسر کشور از جمله زحمات اداره کل راهداری استان و به ویژه شرکت‌های پیمانکاری در زمینه راهسازی که در کشور در جریان سیل در نقاط مختلف دولت را همیاری کردند قابل تقدیر است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: شرکت‌های پیمانکاری بیش از ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات و تجهیزات خود را در جریان سیل برای بازسازی راه‌ها به مناطق سیل زده اعزام کردند و شروع به خدمت گذاری کردند و آن را یک وظیفه دانستند.

اسلامی یادآور شد: این اقدام‌ها نماد همدلی، همبستگی، هماهنگی، یکدلی و ایثارگری است که جای تقدیر دارد و اداره کل راه و شهرسازی استان لرستان نیز تلاش شبانه روزی و بی وقفه‌ای داشت که بی نظیر است.

وی گفت: اداره کل راه و شهرسازی لرستان بلافاصله پس از سیل در این شرایط سخت اقتصادی با کارهای عمرانی و بازسازی حجم زیادی از پل‌های تخریب شده در جریان سیل ۱۳۹۸ در طول چهار ماه انجام دادند که کار آسانی نیست.

کد خبر 4964335

منبع: مهر

کلیدواژه: پلدختر وزارت راه و شهرسازی محمد اسلامی ویروس کرونا شیراز بوشهر قزوین شیوع کرونا گرگان شهرکرد بیرجند استانداری سمنان دهه کرامت ایلام مواد مخدر مجلس شورای اسلامی سازمان تبلیغات اسلامی وزیر راه و شهرسازی جریان سیل ایمن سازی خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۸۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پارکابی‌ها در تهران قدیم چه می کردند؟ | پذیرایی از شوفرها با چای مجانی!
  • پارکابی در تهران قدیم چه می کردند؟ | پذیرایی از شوفرها با چای مجانی!
  • باران شدید و سیلاب در راه مازندران
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • ایمن‌سازی درختان خطر آفرین در اصفهان
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند