Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار لرستان با بیان اینکه ویروس کرونا در الشتر کنترل شده است گفت: متاسفانه در شهرستان‌های بروجرد و خرم‌آباد شاهد شیوع بیشتر ویروس کرونا هستیم که  از مردم این دو شهرستان تقاضا می‌کنیم مراقبت‌ها را بیشتر کنند. ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۹ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد سید موسی خادمی ظهر امروز در حاشیه  جلسه مدیریت بحران که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد اظهار داشت: با تو جه به خسارات سیل اسفند ماه سال گذشته گزارشات  به مراکز رسمی اعلام و علی‌رغم پیگیری‌های انجام شده متاسفانه هنوز برای جبران سیل اسفند ماه سال گذشته مبلغی به استان پرداخت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با رصد آخرین وضعیت عملکرد دستگاه‌های اجرایی و مسئولان استان در سیل فروردین سال گذشته افزود: در برخی حوزه‌ها کارهای بسیار خوبی انجام شده ولی برخی دستگاه‌ها ممکن است نتوانسته باشند اعتباراتشان را به خوبی جذب کرده باشند که در همین راستا مقرر شد کمیته‌ای جهت بررسی  آخرین  وضعیت پروژه‌های سیل تشکیل شود و چنانچه دستگاهی توانایی جذب منابع را ندارند این منابع جابه‌جا شوند.

استاندار لرستان ضمن قدر دانی از همراهی و همکاری مردم  استان لرستان جهت اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی  عنوان کرد: خوشبختانه با همکاری اقشار مختلف مردم طی سه هفته اخیر توانستیم نظم خوبی در بحث فاصله گذاری اجتماعی در استان داشته باشیم و از هفته گذشته برای برخی از اصناف و از این هفته  تمام  محدودیت‌ها برای اصناف برداشته شده  بر همین اساس  از این لحظه به بعد وارد فاز فاصله گذاری هوشمند می‌شویم. 

وی بیان کرد: بر اساس اجرای طرح فاصلهگذاری هوشمند اینگونه نیست که دولت  از طریق نیروی انتظامی محدودیت‌های قانونی گذاشته و مانع ورود و خروج یا بستن بازاها شود بلکه مردم باید خودشان با توجه به نکات و پروتکال‌های بهداشتی فاصله‌گذاری هوشمند را رعایت کنند.

خادمی گفت: با توجه به اینکه در شهرستان سلسله در روزهای اول شیوع بیماری کرونا بسیار بالا بود ولی خوشبختانه با کمک مردم ویروس کرونا در این شهرستان تا حدود زیادی  کنترل و مهار شده  که باید از مردم این شهرستان تشکر کنیم ولی متاسفانه در شهرستان‌های بروجرد و خرم‌آباد شاهد شیوع بیشتر ویروس کرونا هستیم که  از مردم این دو شهرستان تقاضا می‌کنیم مراقبت‌ها را بیشتر کنند.

ارتش بیش از 1500 کیلومتر از معابر و سطوح لرستان را ضدعفونی و گندزدایی کردنگهداری از کودکان خیابانی برای پیشگیری از شیوع کرونا؛ در روستاهای پر خطر لرستان کنترل شدید اعمال می‌شودقدردانی نماینده ولی‌فقیه در لرستان از خدمات ارتش در مبارزه با کرونا؛ مردم فداکاری‌های ارتش را فراموش نمی‌‎کنند

انتهای پیام/645/ ع

R41450/P1494/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا فاصله گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۷۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • شناسایی سرمایه‌گذار اولیه‌ برای کارخانه فولاد ازنا
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • سراب سفره کوه سلسله
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل